Sådan undgår du stress og udbrændthed for evigt

Jeg har efterhånden afholdt flere tusinde coaching og udviklingssessioner med erhvervsfolk på alle niveauer. Hos mere end hver anden var stress en del af udfordringen og ofte en stor hindring i forhold til trivsel, glæde og performance.

Og jeg har set mange meget grimme tilfælde på, hvad stress gennem længere tid gør ved mennesker, og hvordan det ødelægger ægteskaber, sociale relationer, jobs og fremtidsdrømme.

Ud over de gigantiske menneskelige omkostninger koster stress samfundet og virksomheder en masse penge og har desuden en hvis effekt på alle omkring den stressede.

I mange virksomheder taler man endda ikke om stress. Emnet er tabu og ofte forbundet med stor skam. Desuden er mange ikke helt skarpe på, hvad stress egentlig er.

En anden udfordring er, at de fleste high performere sjældent lægger mærke til signaler på stress, før det er alt for sent.

Ude af balance fysisk og psykisk
Tegn på stress kan være mange. De mest hyppige er glemsomhed, hjertebanken og tung krop, selvom man ikke laver noget fysisk, mindre lyst til at være social, distræt, manglen på overskud og faldende produktivitet. Man dropper fritidsaktiviteter, børnene er ”ekstra irriterende”, og du oplever, at selv de mindste opgaver føles som en bjergbestigning.  

Når man oplever stress, er det fordi man har et forhøjet niveau af stresshormoner i kroppen. Man kommer hurtigt ud af balance, både fysisk og psykisk. Gør man ikke noget med det samme, kan det ofte udvikle sig til kronisk stress, som har alvorlige konsekvenser.

For at hjælpe mennesker ud af stressfælden, tilbyder jeg et forløb med dokumenterede og velafprøvede værktøjer, som statistisk får 96% af alle hurtigt tilbage i det job, de havde før. Folk oplever større trivsel, glæde og velvære.

Faktisk kan man med meget enkle metoder og værktøjer skabe fantastiske resultater for mennesker med stress.
Når metoderne og vanerne er kørt ind, vil man kunne leve den hverdag og gå efter de mål, man går og drømmer om – men med en helt anden indre tilgang og mindset til sig selv og verden. Det gør en kæmpe forskel.

Ring eller skriv til mig (6166 2670, info@bymichaelhansen.com), hvis du vil høre mere om stress-programmet. Du kan desuden få en præsentation af programmet tilsendt, som kan deles med kollegaer og andre, der måtte have stress tæt inde på livet eller har medarbejderansvar.

De bedste ønsker om en skøn og afbalanceret dag!

Michael