“Kun hvis det drejer sig om at vinde”

”Det eneste emne, der kunne få mig til at skrive en bog, er hvis det handler om at vinde.
Fordi jeg syntes det er skønt at vinde. Ikke bare skønt – FANTASTISK.
Det er skønt at vinde i erhvervslivet, for når virksomheder vinder, så trives og vokser mennesker. Der kommer flere arbejdspladser og flere muligheder overalt og for alle. Folk ser lyst på fremtiden.


Og det at vinde giver dem mulighed for at give noget tilbage til samfundet, der er meget vigtigere end bare at betale mere i skat – de kan bruge tid og penge på velgørenhed og involvere sig i humanitære projekter. Succes gavner alle i ens nærhed – det gør simpelthen verden til et bedre sted at være”

Citat: Jack Welch – Former CEO of General Electric


Mit personlige overskud
På billedet øverst til venstre er Jesper Møller som er professionel racerkører. Jesper arbejde stenhårdt på at komme til Formel 1, og skal hvis tingene flasker sig, køre 24 løb i Formel 4 i England i 2014.
På billedet er Jesper og jeg til møde på den Georgiske ambassade, med ambassadøren for Georgien i Danmark. Vi arbejder på at lave et Nation Branding projekt, hvor Georgien bruger de 24 racerløb til at promovere deres erhvervsaktiviteter, og samtidig kommer Jesper tættere på hans drøm.
Jesper er del af en lille gruppe idrætsfolk som jeg hjælper. Jeg har i mine 10 år som professionel golfspiller fået en masse hjælp og støtte, fra meget dygtige om kompetente folk. Det er jeg utrolig taknemmelig for, og vil gerne give noget tilbage.

Jeg har stadig kontakt til de fleste af disse mennesker i dag, her i version 2.0 af min karriere -:) Jeg nyder deres selskab og sætter pris på de venskaber det er udviklet sig til at blive igennem årene.

Michael Hansen