AstraZeneca Danmark

Diabetes teamet i AstraZeneca Danmark kontaktede Michael Hansen, da vi syntes at vi havde et uudnyttet potentiale, som trængte til at blive forløst.
Vi kunne med andre ord, gøre det endnu bedre.
Ikke ved at arbejde mere eller hårdere, men ved at arbejde anderledes, komme ud af vores comfort-zone og turde udfordre status quo.
Vi trængte til at blive udfordret og til at finde alle de muligheder, vi tror på ligger derude og venter på os.

Vi har lysten og tror på at vi ikke kun kan skabe bedre resultater, men også have det endnu sjovere undervejs og skabe et team, som alle vil være en del af og tiltrække de bedste. Glæde, trivsel og performance hånd i hånd.

Michael skabte en proces til os bestående af kombinationen af team sessioner i Q1-Q3 i 2017, efterfulgt af 3 individuelle coaching sessioner i Q4 2017. Kombinationen har fungeret virkelig godt for os i teamet. Vi føler ikke at vi kunne have opnået det samme resultat, hvis vi ikke have fulgt denne sekvens så tak for dit input til at guide os i den retning Michael.

Vi har sat stor pris på, at Michael har været velforberedt, konstruktiv og konkret i sin tilgang til os. Det har gjort den nye viden brugbar og har skabt tillid fra dag 1. Det har været meget positivt at ALLE skulle på ’podiet’ og fortælle kollegaerne om konkrete udfordringer og hvordan de er blevet løst. Det kræver at tilliden er på plads for at det lykkes. Michael har været hurtig til at vinde alles tillid og succesen af det efterfølgende coaching forløb bunder også i at tilliden var på plads og at vi derfor har ’turde være sårbare’.

Buddy ordningen er en virkelig god ting og Michael skal have ros for, at han stod fast mht. at det ville være en fordel at skifte buddy partner undervejs. Det har bestemt vist sig at være en fordel og har knyttet nye bånd på tværs af teamet.

Vi vil også gerne rose Michael for, at du er god til at lytte og spørge ind baseret på det der bliver sagt. Og så har du været godt til at fokusere på det, der er vigtigt for OS.
Samlet set er der ingen tvivl om at stort set alle har fået flyttet nogle grænser ift. hvad vi plejer at gøre og har udfordret sig selv til at prøve nye tiltag af (store som små) og har overlevet. Ja faktisk nydt processen undervejs. Der var noget skepsis at spore i starten, som er blevet forvandlet til – ’det gik jo godt😊’.

Det ’mindset’ vil vi bygge videre på så vi i teamet fortsætter med at udfordre os selv og dermed også udvikler os fremadrettet. TAK for al din hjælp Michael med denne proces i 2017.

Vi kan bestemt give Michael vores bedste anbefalinger.

På vegne af det danske diabetes LIT team
Benedikte
Benedikte Østergaard, Cand.Odont, Executive MBA

Nordic Brand Manager – Diabetes AstraZeneca Nordic