Bella Center Hospitality Group

”Michael har en stærk forretningsforståelse som gør at hans opbygning af business casen omkring udviklingstiltagene står meget skarpt. Og endelig er Michael lige vellidt af såvel ledere som medarbejdere, hvilket giver ham et meget bredt afsæt og stor rækkevidde i enhver organisation.

En af grundene til at valget faldt på Michael var, at han både fagligt og personligt er superkompetent og altid meget jordnær i sin tilgang til opgaverne. Derudover har Michael en sjældent god forståelse for betydningen af at få stoffet til at leve i organisationen og hos medarbejderne, hvilket bl.a. udmønter sig i en meget stærk opfølgning. I en travl hverdag er det derfor en utrolig stor hjælp at samarbejde med Michael – du kan altid regne med at han har øjet på bolden og proaktivt tager fat i dig – og de medarbejdere han træner – så det optimale udbytte opnås.

Vi har samarbejdet med Michael både ifm. opbygningen og nu også implementeringen af vores interne BCHG Sales Academy, hvor målet er at styrke medarbejdernes fokus og kompetencer ift. hele salgsprocessen – herunder at gå fra produkt- til kundeorienteret salg. Jeg kan kun give Michael de varmeste anbefalinger, hvis du søger kompetent sparring og udvikling med fokus på at skabe resultater på bundlinjen.”

Elisabeth Richard Bach Group Director of Learning & Development, People & Culture,
BC Hospitality Group