Combi Service

I en travl hverdag, kan man let miste fokus på de overordnet ting som strategi, visioner, missioner. Hvis Combi service skal kunne vækste er det vigtigt vi har alle led med.
 Med Michaels hjælp og vejledning, har vi fået sat ord på strategien. Vi har fået alle medarbejder med, og alle kan nu tage ejerskab for resultaterne.
Michael har været fantastisk til at samle hele funktionærgruppen, trods vores forskelligheder. Ikke mindst vores arbejde med at få skabt klare roller og afstemning af forventninger til hinanden internt, har gjort hverdagen nemmere. Vi er blevet bedre til at kommunikere mere direkte og har i dag ingen skeletter i skabene”. Kort sagt arbejder vi mere målrettet, og den gode stemning er i top.
Michael har hjulpet os godt igennem denne proces, med målrettethed, praktiske værktøjer og ikke mindst et fantastisk smittende humør. Der findes mange virksomheder som tilbyder disse ydelse,
det er bare ikke alle der er lige dygtige. Jeg vil varmt anbefale Michael til enhver virksomhed, som har brug for et skub i den rigtige retning. Adm. Direktør – Gitte Meedom Combi Service A/S