Liva Rehabs

”Michael har været med i LivaRehabs arbejde siden 2011. Han har været med os både i de svære tider og når vi vækstede og lige havde kæmpet os til en ny økonomisk pulje fra fonde, til at sikre vores fremadrettet arbejde. Liva Rehab er et rehabiliteringscenter, som hjælper mere end 100 mennesker om året, har mere end 20 ansatte og vækster hele tiden. Michael har arbejdet med os på alle niveauer siden opstarten i 2011. Michael har faciliteret bestyrelsesseminarer, kørt supervision og coaching med ledergruppen på team og individuelt niveau, lavet team-træningsdage med hele organisationen og kørt diverse individuelle forløb. Og så har jeg været glad for, at jeg som direktør og stifter af stedet samt frontfigur altid har kunne ringe til Michael, når jeg følte jeg stod alene med hele verdens vægt på mine skuldre.
Efter kort tid er jeg tilbage på sporet og parat til at erobre verden igen. Nøgleordene for det Michael har bidraget med er: Personligt Lederskab, samarbejde, lederudvikling, fokus, styr på roller, mål og eksekvering.
Michael har holdt mig og os fast og fokuseret, når vi var ved at køre ud af en forkert tangent. Michael har givet os værktøjer, rutiner og vaner for hvordan vi kommer i mål med det som er vigtigst for os. Michael forstår og udfordrer os med altid fin balance og respekt.
Vi har vækstet mere end 1000% siden 2011 og ultimo 2018 starter yderligere et kæmpe nyt stort kapitel i Liva. Jeg er meget glad for at Michael er med på sidelinjen. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Michael hvis du vil opnå succes med lederskab og adfærd. Både på individuelt og organisatorisk plan” Med venlig hilsen
 Flora Ghosh
 Direktør og stifter