Et team af eksperter indenfor lederskab, adfærd og performance

I dag er by Michael Hansen et fantastisk team af højt kvalificerede mennesker, med ekspertområder indenfor lederskab, adfærd og performance.

Kendetegnet er et meget højt niveau af praktisk erfaring, historik af høje resultater, akademisk viden og uddannelse, samt anvendelse af analyse værktøjer. 

Michael Hansen stiftede i 2010 virksomheden. Michaels vision var at skulle hjælpe en masse mennesker med at få væsentlig mere ud af det liv de lever, både professionelt og som hele mennesker. 

By Michael Hansen arbejder internationalt og leverer alle løsninger og programmer på både dansk og engelsk. Alt fra strategiske træningsforløb som kører i flere år til mindre skræddersyede opgaver. Opgaverne er fra koncernledergrupper til 1-1 coaching, hos store globale organisationer og brands til mindre start-ups. 

Det by Michael Hansen dog altid “kun” gør, er at arbejde med menneskelig adfærd, med målet om at skabe en bedre performance. 

De programmer, processer og værktøjer, som formidles er gennemtestede, men skræddersyes altid til kunden, og anvendes af flere af landets dygtigste ledere og specialister.

Der gøres altid en dyd ud af, at alt hvad der udvikles, trænes og skabes sammen, skal blive til resultatskabende adfærd i en travl hverdag.

 

“by Michael Hansen has been recognized as one of the Top Mental Health Coaches by Coach Foundation.”

Målet er altid at lave vedvarende adfærdsændringer. Nye vaner skabes bedst ved at gøre det nemt, enkelt og simpelt. Det skal jo ud og leve i en travl hverdag med rigtige hverdagsudfordringer og mennesker.