Vi er et team af eksperter indenfor adfærd, performance, coaching og lederskab.

Hvorfor vælge byMichaelHansen?

byMichaelHansen er et konsulenthus kendt for et meget højt niveau af praktisk erfaring, en stærk trackrecord hos store danske og internationale kunder, og dokumenterede resultater indenfor læringsforløb, der linker ind til forretningens vigtigste mål.

Vores programmer, processer og værktøjer er gennemtestede – de er skabt til at blive en integreret del af jeres hverdag. Vi sikrer, at nye adfærdsmønstre læres, og mest vigtigt, kommer ud og leve, så de får varig effekt og skaber bedre resultater og trivsel. Derfor vælger mange af de mest fremtrædende organisationer at samarbejde med os.

Om os

Vores overbevisninger

  • Vi tror på, at under de rigtige forudsætninger og med den rigtige tilgang, kan vi få det bedste frem i alle mennesker. Det handler om, at alle har potentiale til mere.

  • Kun det som er enkelt, bliver gjort i en travl hverdag. Vores mål er at gøre ny læring til brugbar adfærd i den virkelige verden, udenfor klasselokalet.

  • Vi har mange internationale kunder. Vores strategier og tilgange er globale, men vores løsninger er nøje tilpasset lokale forhold og kultur. Vi kan undervise på både dansk og engelsk i alle vores koncepter.

  • Vi står til ansvar for vores jeres resultater. Al læring skal have en direkte og målbar indvirkning på jeres forretningsmål. Vi sørger for, at indsatsen kan ses på bundlinjen – både den hårde og den bløde.

Mød teamet

Her er de dygtigste folk, som vil få dig i mål.

Michael Hansen
CEO & Co-Owner

Morten Jølst Esmer
COO & Co-Owner

Malene Dores Amstrup
Associeret Partner

Kresten Mylin
Underviser

Lise Kirk
Associeret Partner

Anders Vestergaard
Associeret Partner

Thomas Kjær
Underviser

Vores kunder

Mød vores kunder, og mærk hvad de siger

“(…) Evnen til at facilitere, skære skarpt igennem, bruge humor og ikke mindst udfordre vores kursister til grænsen, hvor de virkelig rykker.
Helt igennem imponerende”

Jannie Adamsen, HR
McDonald’s Danmark

“(…) En af grundene til at valget faldt på byMichaelHansen var, at de både fagligt og personligt er superkompetente og har en sjældent god forståelse for betydningen af at få stoffet til at leve i organisationen og hos medarbejderne”

Elisabeth Richard Bach, Group Director of Learning & Development, People & Culture, BC Hospitality Group

Vores fem ekspertiseområder

Resultater og forandringer bliver skabt af mennesker som tænker rigtigt, har den rigtige adfærd og trives. Derfor er mennesker altid den største konkurrencemæssige fordel og udgangspunktet for al hvad vi beskæftiger os med, hos byMichaelHansen.

Stanford Research Institute har forsket i, hvorfor nogle mennesker er succesrige, mens andre ikke er. Konklusionen er, at det personlige performanceniveau for 88% handler om mental indstilling som bliver konverteret til adfærd, mens viden og færdigheder kun udgør 12%.

Så vil du opnå høje resultater i dit arbejdsliv og også være i balance som menneske, er lederskab den afgørende faktor.

  • Personligt lederskab handler om at tage de rigtige beslutninger og valg i livet. Både professionelt og privat. Gennem vores personlige udviklingsprogrammer hjælper vi dig med at blive klar over, hvad du vil opnå – og give dig værktøjerne til at tage styringen og sikre, at du når dine mål. Det handler om at forstå, at du kan forme din egen vej til succes og trivsel.

  • Styrk dine lederevner med vores program 'De 4 hjørnesten i ledelse af andre'. Lær at træffe de rigtige beslutninger og skabe følgeskab blandt dine medarbejdere. Vi giver dig værktøjerne til at vinde med dit team på den lange bane og sikre, at dine medarbejdere trives og ønsker at udvikle sig i virksomheden. Gennem vores program lærer du, hvordan du skaber et engageret og motiveret team, der arbejder sammen mod fælles mål.

  • Oplev transformerende coaching, der går ud over traditionelle metoder, skræddersyet til dine unikke behov og med erfarne coaches dedikeret til dig og din fremtidige succes.

  • Tag kontrol over dit liv med vores tilgange til stressforebyggelse. Designet til at udstyre dig med praktiske strategier og værktøjer til effektivt at håndtere stress, øge robustheden og opretholde en sund balance mellem arbejde og fritid.

    Er du allerede ramt af stress, eller er du leder, for en der er, så har vi mere end 10 års erfaring med decideret stresscoaching, så du kommer tilbage til det gode liv.

  • Øg din effektivitet med vores programmer i enten:

    Salgstræning

    Lær de nyeste salgsteknikker og strategier, der hjælper dig med at forstå kundens behov, opbygge tillid og lukke flere aftaler. 

    Projektledelse

    Vores projektlederuddannelse giver dig værktøjerne til at planlægge, koordinere og gennemføre projekter effektivt, så de afsluttes til tiden og inden for budgettet.

    Udover dette tilbyder vi også værktøjer til målsætning, tidsstyring, beslutningstagning og kommunikation, som kan hjælpe dig med at opnå markante resultater og varig succes.

Har du et dilemma?

Har du et dilemma?