“Det de skulle have lært os i 6. klasse”
– De 4 hjørnesten til personligt lederskab

Via storytelling og cases fra det virkelige liv, kommer du igennem programmet “De 4 hjørnesten til personligt lederskab”, og bliver klædt på og inspireret til at øge dit personlige lederskab, vinde mere og opleve mere glæde. 

I Det skulle de have lært os i 6. klasse får du et logisk og brugbart rammeværktøj til at lede dig selv, tage bedre beslutninger og forstå dig selv og andre på en ny måde. De fire bærende elementer – mindset, performance, indre styrke og adfærd – danner fundamentet og gør dig i stand til at opnå mere, brænde meget mere for det, du gør, og sørger for, at du har det sjovere undervejs. Uanset hvem du er, hvor du er, og hvad du ønsker i livet.

Ud over bogens indføring i rammeværktøjet, de mange gode råd og inspirerende indsigter fra forfatterens eget liv deler en lang række erhvervsledere fra den virkelige verden deres erfaringer. Mød bl.a. Astrid Jørgensen fra Politiken, Mads Friis fra McDonald’s og Henrik Bunge fra Bjørn Borg, der alle hudløst ærligt fortæller om at finde vej til det stærke personlige lederskab, og hvordan det har drevet dem til den succes, de har opnået.