Privatlivspolitik

By Michael Hansen privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata by Michael Hansen behandler, og hvordan vi behandler dem.

By Michael Hansen respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle dine personlige oplysninger, som vi modtager.


HVEM ER VI
Vores webstedsadresse er: www.bymichaelhansen.com


PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder for-, mellem- og efternavn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

By Michael Hansen indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere vores nyhedsbrev, en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

By Michael Hansen indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.


HVILKE PERSONLIGE DATA VI INDSAMLER OG HVORFOR VI INDSAMLER DET
Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:
– Til opfølgning på henvendelser
– Til udsendelse af nyhedsbreve


INDLEJRET INDHOLD FRA ANDRE WEBSTEDER
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.


HVOR LÆNGE VI GEMMER DINE DATA
Kunders data gemmes som udgangspunkt i maksimalt 5 år.


HVILKE RETTIGHEDER HAR DU OVER DINE DATA
Du kan bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.


HVORDAN BESKYTTER VI DINE DATA
Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. 
Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk.


HVOR VI SENDER DINE DATA
Ingen steder.


NYHEDSBREV
Du forpligter dig ikke til noget og du kan afmelde dig når som helst. Vi udsender et nyhedsbrev hver 2. måned.


DELING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
De oplysninger, du giver os, er udelukkende til internt brug. Dvs. at de ikke bliver videregivet (eller solgt) til tredje mand.


SÅDAN KONTAKTER DU OS
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål online på: info@bymichaelhansen.com